Friday, 14 September 2012

14/09/2012

Before I Know You :
First time I met you,I doesn't like you because you too more friendly.. Even I yang you tak pernah kenal,you boleh buat macam dah lama kenal.. Sometimes,I akan terfikir macamana hati GF you akan rasa sebab you ramai kawan perempuan dan orang yang you tak pernah kenal pon you akan buat orang tu macam kawan you,tak kira la lelaki atau perempuan.. First thing yang I tak percaya kat you,when you said,you tak ada GF.. Waktu tu I fikir,you ni mesti semua perempuan you akan ckp mcm tu (like Players)..

But When I know You :
I rasa you lah orang yang pandai bwk diri.. And you suka bahagiakan orang,time orang sedih.. And segala tanda tanya semua,dah terjawab and Today 7 months.. Tiada perkataan lain selain mengucapkan terima kasih atas segala yang pernah berlaku dalam hubungan kita.. Walaupon bukan mudah untuk kita pertahankan tapi I akan cuba untuk terus menyayangi diri you dan membuatkan kita bertambah happy.. Terima kasih sebab selalu layan perangai I,yang kadang-kadang ok,kadang-kadang tak ok and thanks also sebab selalu amik berat tentang diri I.. Maafkan I sekiranya I ada terkecilkan hati you,tertengking you,termarah you or tergunakan bahasa yg boleh buat you terasa.. But I want you know,I just Love You Sayang.. Thanks atas layanan you,yang buatkan I selesa dengan you.. You selalu buatkan I selalu teringat dekat you dengan perwatakan you yang manja.. I'm not a perfect person but I try to be..


No comments:

Post a Comment